Απέκλεισε ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης συγκοινωνιακών οργανισμών ο Χρ. Σπίρτζης

xristos-spirtzis-bouli

Απέκλεισε ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης των συγκοινωνιακών οργανισμών της Αθήνας ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, τονίζοντας ότι «ΟΑΣΑ,ΟΣΥ, ΣΤΑΣΥ δεν θα ιδιωτικοποιηθεί, αλλά δεν θα έχει και το χάλι που έχει και που παραλάβαμε».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real Fm» εξαπέλυσε επίθεση κατά ενός πυρήν

α «στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, που συνειδητά και για άλλους λόγους, προσπαθεί να κάνει κινητοποιήσεις προκειμένου να εξυπηρετήσει συγκεκριμένες  κομματικές σκοπιμότητες. Είναι δικαίωμα των εργαζομένων, ανεξάρτητα από αυτό που λέω, να απεργήσουν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμούν και κρίνουν».

«Δεν υπάρχει καμιά βούληση (σ.σ της κυβέρνησης να ιδιωτικοποιήσει τις συγκοινωνίες) και δεν το λένε εργαζόμενοι. Το λένε συνδικαλιστές που ταυτόχρονα είναι και υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.Δεν το λένε ούτε οι εργαζόμενοι ούτε ο υπόλοιπος κόσμος» σημείωσε.

Ο υπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ αναφέρθηκε επίσης σε θέματα συντήρησης του στόλου των λεωφορείων, τονίζοντας παράλληλα, ότι δρομολογείται η ανανέωση του τροχαίου υλικού της ΟΣΥ σε συνδυασμό με την ενεργοποίηση ελληνικών εταιρειών, προκειμένου να δημιουργηθεί παραγωγική δομή.

ΠΗΓΗ – NAFTEMPORIKI