«Μπλόκο» στο κλείσιμο του αμαξοστασίου στο Ελληνικό

αρχείο λήψης

Σε … κλεφτοπόλεμο επιδίδονται τις τελευταίες τέσσερις ημέρες τα σωματεία και η διοίκηση της ΟΣΥ με αφορμή την υλοποίηση της απόφασης για κλείσιμο του αμαξοστασίου του Ελληνικού.

Από την προηγούμενη Παρασκευή η διοίκηση δίνει εντολές στους οδηγούς για μεταφορά λεωφορείων σε άλλα αμαξοστάσια και κυρίως σε αυτό της Ανθούσας και οι οδηγοί υλοποιώντας την εντολή που έχουν πάρει ενημερώνουν τα Σωματεία τους και η διαδικασία διακόπτεται.

Πάνω από πέντε απόπειρες για μεταφορά των 18μετρων λεωφορείων πετρελαίου με τους συνδικαλιστές να φτάνουν στο αμαξοστάσιο και να την μπλοκάρουν.

Η διαδικασία επαναλαμβανόταν κυρίως τις βραδινές αλλά και τις πρωινές ώρες αλλά πάντα τα σωματεία εφάρμοζαν την απόφαση που έχουν λάβει πριν από περίπου τρεις εβδομάδες  και η οποία ενημέρωνε τους εργαζόμενους ότι αν λάβουν εντολή που έχει σχέση με το κλείσιμο του αμαξοστασίου να μην την εκτελούν ενημερώνοντας τα σωματεία τα οποία και θα καλύπτουν τους εργαζομένους.

Πρόκειται για μία από τις δράσεις που έχουν ξεκινήσει και εφαρμόζουν οι εργαζόμενοι αντιδρώντας στο κλείσιμο του αμαξοστάσιου στο Ελληνικό και  οι οποίες συνεχίστηκαν με κατάληψη στα γραφεία της ΟΣΥ, σήμερα με στάση εργασίας και αύριο με 24ωρη απεργία και συγκέντρωση στο υπουργείο Μεταφορών.

πηγη – www.movenews.gr