Μπάχαλο ηλεκτρονικού εισιτηρίου: Κλείνουν τις πύλες ΑΜΕΑ ενώ δεν έχουν αποστείλει τις κάρτες σε άνεργους & ΑΜΕΑ

Ηλεκτρονικό-εισιτήριο-πύλες-678x375 Τελειωμό δεν έχει το μπάχαλο της μετάβασης στο ηλεκτρονικό εισιτήριο. Ο ΟΑΣΑ συνεχίζει ακάθεκτος την μετάβαση – παρωδία με αψυχολόγητες αποφάσεις τη στιγμή που δεν γίνεται καμία προσπάθεια για να επιλυθούν τα σοβαρά προβλήματα που ήδη υπάρχουν.

Με αιφνιδιαστική απόφαση την Παρασκευή 4/5/2018 το πρωί αποφασίστηκε το κλείσιμο όλων των πυλών, συμπεριλαμβανομένων των πυλών ΑΜΕΑ, στους σταθμούς Ακρόπολη και Αγία Μαρίνα στις 2 το μεσημέρι.

Στην ανακοίνωσή του ο ΟΑΣΑ προτρέπει όσους άνεργους και ΑΜΕΑ δεν έχουν ακόμα φροντίσει να φορτίσουν τις κάρτες τους με δωρεάν μετακινήσεις, να το κάνουν άμεσα.

Η ερώτηση εδώ είναι “ποιες κάρτες;” αφού όπως έχουμε γράψει επανειλημμένα, σημαντικός αριθμός επιβατών που έχουν κάνει αίτηση online ήδη από τον περασμένο Ιανουάριο δεν έχουν λάβει ακόμα τις κάρτες τους καθώς αυτές δεν έχουν ακόμα εκδοθεί, τέσσερις σχεδόν μήνες αργότερα. Οι αιτήσεις παραμένουν καταχωρημένες στο σύστημα αλλά ο ΟΑΣΑ δεν δίνει καμία λύση με αποτέλεσμα χιλιάδες άνεργοι και ΑΜΕΑ να παραμένουν όμηροι του οργανισμού.

Όπως όλα δείχνουν, το κλείσιμο των πυλών ΑΜΕΑ στους σταθμούς του Μετρό θα συνεχιστεί (αν και πολλοί σταθμοί του δικτύου παραμένουν ακόμα με όλες τις μπάρες ανοικτές) ενώ ο ΟΑΣΑ δεν νοιάζεται καθόλου για όσους δικαιούνται δωρεάν μετακίνηση.

ΠΗΓΗ – ATHENSTRANSPORT