Σύσκεψη για την επανέναρξη της λεωφορειακής γραμμής 861 Ελευσίνα-Μάνδρα (Οικισμός ΤΙΤΑΝ)

mmm-LeoforeioEthel

Το ζήτημα της επαναλειτουργίας της λεωφορειακής γραμμής 861 Ελευσίνα – Μάνδρα (Οικισμός ΤΙΤΑΝ) συζητήθηκε στην έδρα της Αντιπεριφέρειας Δυτικής Αττικής στην Ελευσίνα.

Στη σύσκεψη, που έγινε μετά από πρόσκληση του αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Γιάννη Βασιλείου, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ Τάσος Ταστάνης, υπηρεσιακοί παράγοντες του Οργανισμού και της Περιφέρειας, καθώς και μέλη συλλόγων του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας.

Η λειτουργία της γραμμής 861 διακόπηκε μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που σημειώθηκαν στις 15 Νοεμβρίου στην περιοχή της Μάνδρας, ύστερα από εγκύκλιο που εξέδωσε η Τροχαία με την οποία απαγορεύει τη διέλευση οχημάτων βάρους άνω των 8 τόνων από σημεία της διαδρομής.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο κ. Ταστάνης επισήμανε ότι ο Οργανισμός έχει ξεκινήσει διαδικασία εξεύρεσης της πιο ενδεδειγμένης λύσης και διαβεβαίωσε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθεί η επαναλειτουργία και της συγκεκριμένης λεωφορειακής γραμμής, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως το συγκοινωνιακό δίκτυο της περιοχής από τις πλημμύρες.

πηγη – metaforespress