Η Forthnet εισέρχεται στις Μεταφορές. Πλατφόρμα έκδοσης εισιτηρίων ορισμένων ΚΤΕΛ

KTEL101

H FORTHcrs, θυγατρική εταιρεία της Forthnet, η οποία δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών συστημάτων κρατήσεων και έκδοσης εισιτηρίων μεταφορών, τουρισμού και πολιτισμού, ανακοίνωσε ότι προσφέρει τη δυνατότητα, στα συνεργαζόμενα τουριστικά γραφεία, να εκδίδουν, τόσο εισιτήρια ΚΤΕΛ, όσο και εισιτήρια άλλων ευρωπαϊκών γραμμών λεωφορείων.

Η υπηρεσία αυτή υλοποιείται στο πλαίσιο της στρατηγικής της εταιρείας για την ανάπτυξη λειτουργικών λύσεων Συνδυασμένων Μεταφορών (intermodality), προσφέροντας μετακίνηση με πλοίο και επίγεια ΜΜΜ.

Σε τεχνικό επίπεδο, για τις λύσεις που αφορούν στα ΚΤΕΛ, η FORTHcrs έχει αναπτύξει διεπαφή με τα συστήματα κρατήσεων ΚΤΕΛ που έχει αναπτύξει η IME ΕΠΕ, μέσα από μια στρατηγική συνεργασία, που εγκαινιάστηκε στο τέλος του 2016.

Σε πρακτικό επίπεδο, το ταξιδιωτικό γραφείο (φυσικό ή ηλεκτρονικό), με τις ήδη λειτουργικές εφαρμογές που του παρέχει η FORTHcrs, θα μπορεί να εκδίδει και τους δύο τύπους εισιτηρίων (ακτοπλοϊκού και λεωφορείου, μαζί ή μεμονωμένα). Έτσι, το εισιτήριο γίνεται πλέον εύκολα προσβάσιμο στον ταξιδιώτη, ενώ βελτιώνεται σημαντικά και η εξυπηρέτησή του.

Τα ΚΤΕΛ με τα οποία η FORTHcrs έχει συνάψει συνεργασία και παρέχουν μεγάλο αριθμό των γραμμών τους, μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας, είναι τα εξής:

  • ΚΤΕΛ Αργολίδας,
  • ΚΤΕΛ Αχαΐας,
  • ΚΤΕΛ Αττικής,
  • ΚΤΕΛ Φωκίδας.

Επιπλέον ΚΤΕΛ και μια πληθώρα λεωφορειακών γραμμών στην Ευρώπη, εντάσσονται σε αυτό το κανάλι πωλήσεων.

πηγη – metaforespress