ΔΥΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ – Τα σπάνε ανενόχλητοι -Στη Βουλή ή στον ΗΣΑΠ, μέρα ή νύχτα

mhxnaiamsh5

Ενα ακόμη περιστατικό ήρθε να προστεθεί στα δεκάδες άλλα διάλυσης των ακυρωτικών μηχανημάτων στους σταθμούς του Μετρό και του Ηλεκτρικού. 

Χθες το βράδυ ομάδα αγνώστων, οι οποίοι είχαν τα χαρακτηριστικά τους καλυμμένα φορώντας κουκούλες, εισέβαλε στο σταθμό του Ηλεκτρικού στον Περισσό και με βαριοπούλες διέλυσε τα ακυρωτικά μηχανήματα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, μια γυναίκα πλησίασε τον φύλακα του σταθμού ζητώντας του να μην αντιδράσει, ενώ η ομάδα, των περίπου 15 ατόμων, έσπαγε τα ακυρωτικά.

Οι δράστες διέφυγαν όπως και στα υπόλοιπα ανάλογα περιστατικά όπου οι γνωστοί-άγνωστοι με βαριοπούλες καταστρέφουν τον υπερσύχρονο εξοπλισμό που έχει τοποθετηθεί για να εφαρμοστεί -κάποια στιγμή- το ηλεκτρονικό εισιτήριο. 

Συλλήψεις, ούτε καν προσαγωγές, όμως, δεν έγιναν ούτε και για το άλλο χθεσινό περιστατικό, αυτό της εισβολής του Ρουβίκωνα στο προαύλιο της Βουλής. Αν και η αρχική εντολή ήταν να γίνουν συλλήψεις, στη συνέχεια, με εντολή του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση κατόπιν συνεννόησης με τον υπ. Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι και απλά καταγράφηκαν τα στοιχεία τους. 
Πηγή:  iefimerida.gr