ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΜΟΥ στην Αθήνα! Επιβάτες και οδηγοί ζητούν βοήθεια – Μπαχαλάκηδες ξεσπούν την καταστροφική τους μανία στα ΜΜΜ

leoforeio

Οι επιθέσεις και οι καταστροφές σε λεωφορεία, όχι μόνο προκαλούν ζημιές χιλιάδων ευρώ που πληρώνουμε όλοι οι φορολογούμενοι, αλλά δημιουργούν φόβο και πανικό σε ανυποψίαστους επιβάτες. Αυστηρότερα μέτρα για την προστασία τους όμως, ζητούν και οι οδηγοί που  πλέον τα αποκαλούν δρομολόγια «του τρόμου».

Μέσα σε πέντε  ώρες 8  λεωφορεία και 8 τρόλεϊ έγιναν στόχος  σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιο συγκεκριμένα, έξι τρόλεϊ και πέντε λεωφορεία έγιναν στόχος στην οδό Πατησίων έξω από την ΑΣΟΕΕ. Ομάδες νεαρών ακινητοποίησαν  τρόλεϊ που εκτελούσαν τα δρομολόγια Πατήσια- Γηροκομείο. Στο ίδιο σημείο, άλλοι νεαροί έβαψαν και πέντε λεωφορεία που εκτελούσαν τα δρομολόγια Γαλάτσι-Ζωγράφου και Κυψέλη-Μαράσλειο, ενώ σε ένα από αυτά προκάλεσαν φθορές σε τρία ακυρωτικά μηχανήματα παλιού τύπου τοποθετώντας ταινίες και κόλλες στις σχισμές τους.

Στόχος γκράφιτι έγιναν και  δύο τρόλεϊ στην οδό Μαυρομματαίων στο Πεδίο του Άρεως, που εκτελούσαν τα δρομολόγια Κυψέλη Καισαριανή, ενώ λίγο πριν τις δέκα το βράδυ στην Πλ. Κάνιγγος, δύο άτομα μπήκαν στο λεωφορείο -της γραμμής 021- που  πραγματοποιεί τη διαδρομή Γκύζη – Πλατεία Κάνιγγος και προκάλεσαν φθορές σε ένα ακυρωτικό μηχάνημα.

Οι βανδαλισμοί της δημόσιας περιουσίας συνεχίστηκαν με άλλα περιστατικά στο Ίλιον  και στο Γαλάτσι. Και στα δύο προκλήθηκαν ζημιές στα νέα ακυρωτικά μηχανήματα.
  

πηγη – star.gr