Δέσμευση Σπίρτζη για διαβούλευση επί της αναδιάρθρωσης του ΟΑΣΑ

xristos-spirtzis-kubernisi-tsipra-anaplirotis-upourgos-metaforon Ο κ. Σπίρτζης δεσμεύτηκε ότι πριν την επικαιροποίηση του σχεδίου αναδιάρθρωσης του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ), θα προηγηθεί διαβούλευση τόσο με τα σωματεία των τριών εταιρειών όσο και με τις διοικήσεις τους, παρουσία του υπουργού.

Τη δέσμευση για συστηματική διαβούλευση με τα σωματεία των εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ επί του σχεδίου αναδιάρθρωσης του ΟΑΣΑ ανέλαβε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης κατά τη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους τους. 

Σύμφωνα με το υπουργείο, κατά τη συνάντηση συζητήθηκε εκτενώς το σχέδιο αναδιάρθρωσης του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών όπως αυτό περιγράφεται στον Νόμο 4337/2015, και όπως προβλέπεται να επικαιροποιηθεί το τρέχον διάστημα.

Ο κ. Σπίρτζης δεσμεύτηκε ότι πριν την επικαιροποίηση του σχεδίου αναδιάρθρωσης του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ), θα προηγηθεί διαβούλευση τόσο με τα σωματεία των τριών εταιρειών όσο και με τις διοικήσεις τους, παρουσία του υπουργού.

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος οι εκπρόσωποι των παρακάτω σωματείων: Σπύρος Ρεβύθης Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθήνας (ΣΕΛΜΑ), Λευτέρης Ρενιέρης Πρόεδρος της Ενωσης Εργαζομένων ΗΣΑΠ, Ηλίας Μανιατάκης Πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων Τραμ Αττικής, Χρήστος Κούκης Πρόεδρος Σωματείου Ηλεκτροδηγών και Λοιπών Εργαζομένων, Χρήστος Καντζάς Πρόεδρος σωματείου Ηλεκτροδηγών Τραμ Αττικής, Βαγγέλης Μπιτσώρης Πρόεδρος Σωματείου Ηλεκτροδηγών Αττικό Μετρό, Νίκος Παππάς Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Κέντρου Ελέγχου Μετρό.

ΠΗΓΗ – NAFTEMPORIKI.GR