ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ – Κόλαση στα λεωφορεία! Δείτε τι τραβάνε οι Αθηναίοι για μια βουτιά… (ΒΙΝΤΕΟ)

assets_LARGE_t_420_54076188_type13031

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίσσονται καθημερινά σε αστικά λεωφορεία που εκτελούν δρομολόγια προς κοντινές παραλίες, καθώς χιλιάδες Αθηναίοι τα επιλέγουν ως πιο οικονομική λύση, προκειμένου να κάνουν μια βουτιά και, ελλείψει άλλης επιλογής λόγω κρίσης.

Ομως η ταλαιπωρία που πρέπει να υποστούν δεν έχει προηγούμενο, καθώς τα αραιά – έτσι κι αλλιώς σε αυτές τις γραμμές – δρομολόγια, σε συνδυασμό με την αυξημένη ζέστη λόγω καλοκαιριού. Το αποτέλεσμα είναι τελικά να κάνουν μπάνιο… στον ιδρώτα αφού αναγκάζονται να στοιβαστούν σαν σαρδέλες για την πολυπόθητη βουτιά.

Εκ πρώτης, οι σκηνές θυμίζουν… ελληνική ταινία, πέρα από το κωμικοτραγικό όμως του πράγματος, μόνο θλίψη και προβληματισμό μπορούν να προκαλέσουν αυτές οι τριτοκοσμικές εικόνες.

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral στο διαδίκτυο το βίντεο που ανέβασε από το κινητό του οδηγός λεωφορείου της γραμμής Ελληνικό – Σαρωνίδα, που θυμίζει πραγματικά άλλες εποχές και σε άλλες ηπείρους…

Πολλοί από τους επιβάτες φαίνονται να μετανιώνουν για την απόφασή τους, να νιώθουν αδιαθεσία, να εκνευρίζονται και όλα αυτά σε καθεστώς… ασφυξίας μέσα στο λεωφορείο…

πηγη – ημερησια