Γ. Σκουμπούρης στον ΟΑΣΑ, Γ. Αναγνωστόπουλος στην ΟΣΥ και Π. Βόγκας στην ΣΤΑΣΥ

METRO89

Η Βουλή… αποκάλυψε τα ονόματα των νέων προέδρων και διευθυνόντων συμβούλων του ΟΑΣΑ, της ΟΣΥ (λεωφορεία – τρόλεϊ) και της ΣΤΑΣΥ (μετρό – τραμ – ηλεκτρικός).

Άξιο αναφοράς είναι ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εφαρμόζει το μοντέλο της δυαρχίας, δηλαδή τοποθετεί διαφορετικά πρόσωπα, ως προέδρους και διευθύνοντες συμβούλους.   

Έτσι, η Επιτροπή Δημοσίων Επιχειρήσεων, Τραπεζών, Οργανισμών Κοινής Ωφελείας και Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης της Βουλής θα συνεδριάσει, την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, με θέμα ημερήσιας διάταξης την ακρόαση από τα μέλη της των προτεινομένων, από τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Χρήστο Σπίρτζη, για διορισμό στις θέσεις:

α) του Προέδρου του Δ.Σ. και του Διευθύνοντος Συμβούλου του «Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών» (Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε.), κ.κ. Αναστασίου Ταστάνη (υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας, αρχιτέκτονας) και Ιωάννη Σκουμπούρη (χημικός μηχανικός) αντιστοίχως,

β) της Προέδρου του Δ.Σ. και του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας «Οδικές Συγκοινωνίες»(Ο.ΣΥ. Α.Ε.), κ.κ. Ζωής Γεωργίου και Γεωργίου Αναγνωστόπουλου (εκλέγεται στο δήμο Αθηναίων), αντιστοίχως και,

γ) του Προέδρου του Δ.Σ. και του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας «Σταθερές Συγκοινωνίες»(ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.), κ.κ. Σταύρου Στεφόπουλου και Παναγιώτη Βόγκα, αντιστοίχως, και διατύπωση γνώμης της Επιτροπής.

ΠΗΓΗ – METAFORESPRESS